“Eczacı-Hasta İletişimi ve Basit Hastalıklara Yönelik Danışmanlık Hizmetinde İletişim Becerilerinin Kullanılması“ Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

31 Mayıs Salı Günü saat 19:00’da Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonu’nda “ Eczacı- Hasta İletişimi ve Basit Hastalıklara Yönelik Danışmanlık Hizmetinde İletişim Becerilerinin Kullanılması “ konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi.

Program Sürekli Eğitim Komisyonu Başkanı Ecz. Candan AYDOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Lizbon Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Sosyal Eczacılık Bölümü Doç.Dr.Afonso CAVACO tarafından anlatılan sunumda “ Hafif hastalığın tanımı, bazı Ülkelerdeki verilerle belirlenmiş hafif hastalıklar, hafif hastalıklara yönelik danışmanlık ve danışmanlık hizmetinde iletişim becerilerinin kullanılması” konuları yer aldı.

Sunumun ardından TÜBİTAK 2221 destekli Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından geliştirilen Eczacı- Hasta İletişimi konulu sistem çalışması katılımcı eczacılarımız tarafından uygulandı.