Nisan Ayı Reçetelerinin Teslimi

Nisan ayı içerisinde eczanelerimizce karşılanmış reçeteler dönem sonlandırması yapıldıktan sonra ilgili renkteki koli içerisine (reçete+icmal listesi+fatura+vb.) konularak (SGK İskitler İl Müdürlüğü (Zübeyde Hanım mah. Samyeli Sok. No:3 İskitler / ANKARA) birimine 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 16:00’ ya kadar teslim edilebilecektir.

İcmal listeleri ve fatura sonlandırma işlemleri, öğlen 12:00'den sonra yapılabilmektedir.

Sıralamada manuel reçeteye icmal listesindeki sıra numarası yazılacak, e-reçete için ise ( elektronik ortamda olduğu için) icmal listesindeki sıra numarası verilmeden geçilecektir.

E-reçete ile karşılanmış reçeteler için koliler içerisine e-reçetenin bilgisayar çıktılar konulmayacaktır. Ancak; eğer e-reçete içeriğinde karekodsuz (barkodlu) ürün veya e- reçete ekinde manuel rapor var ise bunlara ait ekler koli içerisine konulacaktır.

18.06.2014 Çarşamba tarihinde web sayfamızda duyurmuş olduğumuz üzere Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Odamıza gelen 09.06.2014 tarihli yazıda 01.07.2014 tarihinden itibaren ALMANYA, HOLLANDA, BELÇİKA, AVUSTURYA, FRANSA sigortalılarına ait reçeteleri TURUNCU RENKTE, ALMANYA, HOLLANDA, BELÇİKA, AVUSTURYA, FRANSA DIŞINDA diğer ülke kapsamındaki kişilere ait düzenlenen manuel faturalar ise YEŞİL renkli kolilerde alınmaya devam edilecektir.

Bu duruma göre;

A Grubu Reçeteleri SARI
B Grubu Reçeteleri MAVİ
C Grubu Reçeteleri BEYAZ
Kan Ürünü Reçeteleri GRİ
Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa Sigortalıları TURUNCU
Yurt Dışı Diğer (Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa hariç) YEŞİL

Fatura üzerine Vergi Dairesi: Çankaya, Vergi Numarası: 7750409379 olarak yazılması, ayrıca ticaret sicil numarası veya mersis numarasının her nüshada belirtilmesi gerekmektedir.

Faturalar kesildikten sonra ilgili renkteki kutuya konularak SGK’ya teslim edilecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Saygılarımızla.