Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Orhan Koç Makamında Ziyaret Edildi

Başkanımız Ecz. Süleyman Güneş ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa Aslan, 13 Aralık 2016 Salı günü Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Başkan Yardımcısı Sayın Op. Dr. Orhan Koç'u makamında ziyaret etti.

Görüşmede; Tüm sağlık hizmet sunucularında (hastane, eczane ve optik) internet çıkış IP'lerinin statik (sabit) IP’ye dönüştürülmesi süreci ile ilgili uzatma olup, olmayacağı ve bu durumun eczacıları nasıl etkileyeceği konusu olumlu olumsuz yanları ile değerlendirildi.

Ayrıca Odamız ve Trabzon Eczacı Odası işbirliği ile 28 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihlerinde Kıbrıs’da yapılacak olan Farmmed 2017 ''3.Ulusal Reçete Dışı Farmasötik Ürünler ve Medikal Malzemeler Kongresi''ne Sayın Koç davet edildi.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.