“Sağlık ve Hastalıktaki Biyokimyasal Mekanizmalar, Hastalıkların Önlenmesi, Tanı ve Ayırıcı Tanı, Prognoz ve Tedavinin İzlenmesi” Konulu MİEP

21 Ocak 2017 Cumartesi günü Saat 10:00’da, Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Sağlık ve Hastalıktaki Biyokimyasal Mekanizmalar, Hastalıkların Önlenmesi, Tanı ve Ayırıcı Tanı, Prognoz ve Tedavinin İzlenmesi” konulu meslek içi eğitim programı düzenlenecektir.

Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya Bölümü Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Doğan YÜCEL tarafından bizzat gerçekleştirilecek olan eğitim programına katılmak isteyen eczacıların, 20 Ocak 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Çiğdem Özgültekin’e (Dahili:121) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Program aşağıda belirtilmiştir:

10:00 – 10:30 Tanışma ve Çay, kahve