T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3’üncü Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

3’üncü Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı (Etimesgut)’nda görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini 2017 Ocak-Haziran döneminde karşılamak isteyen eczacıların 12 Ocak 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü Con’a (Dahili:140) isim yazdırmaları, yakınlık mesafesi dikkate alınarak SGK (2016) sözleşmeleri ve EK-1'de bulunan protokol ile birlikte 13 Ocak 2017 Cuma günü - 16 Ocak 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kendilerinin veya mesul müdürlerinin eczaneye ait kaşe ve noter onaylı vekaletnameleri ile birlikte 3'üncü Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başvuran eczacıların EK-2'de yer alan Reçete Teslimine Ait Tutanağı düzenleyerek, her ilaç tesliminde birlik / kurum yetkilisine teslim edeceklerdir.

EK-1: Protokol

EK-2: Reçete Teslimine Ait Tutanak