Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nde Çalışan Eczacılara Toplantı Düzenlendi

25.01.2017 tarihinde Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi AFAD Reçeteleri Kontrol Birimi'nde çalışan eczacılarımıza toplantı düzenlendi.

Toplantıya; Kavaklıdere SSGM Müdürü Ecz. Fatih ÇIRAKOĞLU, Ertuğrul Gazi SSGM Müdürü Ecz. Aydın TÜRKMEN ile Müdür Yardımcısı Ecz. Tuğcan DEMİRTAŞ da katılım sağladı.

Toplantı Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ'in konuşması ile başladı ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN'ın sunumu ile devam etti. Sunumda; yeni göreve başlayan meslektaşlarımıza Odamız yöneticileri, faaliyetleri tanıtıldı ve mesleki örgütlenmenin devamlılığın gerekli olduğu aktarıldı. Ayrıca Ertuğrul Gazi SSGM Müdürü Ecz. Aydın TÜRKMEN'de bir konuşma yaptı. Katılımın oldukça yüksek olduğu toplantı Odamız Büyük Kongre Delegesi ve temsilcimiz Bahçelievler SSGM'de çalışan Ecz. Osman TOPRAK'ın konuşması ile son buldu.

Katılım sağlayan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.