“Sağlıklı İşaretler Sizi İşaret Ediyor” Konulu MİEP

Pfizer İlaç firması ve Odamız Sürekli Eğitim Komisyonu’nun işbirliği ile 25 Mayıs 2017 Perşembe günü 09:00 – 18:00 saatleri arasında Odamız 3. Kat Toplantı Salonu’nda “Sağlıklı İşaretler Sizi İşaret Ediyor” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirilecektir.

Sağlıklı İşaretler Projesi, ülkemizdeki işitme engellilerin eczane hizmetlerinden kolay ve sorunsuz yararlanabilmesini amaçlıyor.

Toplum yararına ve eczanenizin saygınlığına değer katacak bu proje kapsamında verilecek temel işaret dili eğitimine katılımınızı heyecanla bekliyoruz.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a (Dahili:140) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Not: Eğitim 25 kişi ile sınırlıdır. Eğitime sadece eczane eczacıları katılabileceklerdir.