Tıbbi Malzeme Temini Sözleşmesi Hakkındaki Eğitim Gerçekleştirildi

Tıbbi Malzeme Temin Sözleşmesi hakkında eczacılarımızı bilgilendirmek ve sorularını cevaplamak üzere 21 Haziran 2017 Çarşamba Günü Saat 13:30'da MEB Şura Salonunda eğitim gerçekleştirilmiştir.

Eğitim; Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başladı. Genel Sekterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN moderatörlüğünde devam etti. Ardından Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU’nun “Tıbbi Malzeme Temin Sözleşmesi” başlıklı sunumu, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Yetkilisi Biyomedikal Müh. Serbay BAHÇECİ’nin “ÜTS Projesi Tanıtımı” başlıklı sunumu, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Yetkilisi Ali Cihan BAYRAM’ın “ÜTS Başvuru İşlemleri” başlıklı sunumu, Bahçelievler Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Sözleşme Servisi Birimi'nden Gülnur KARAKAYA ÇİL ve Gaye Sinem BAYAT’ın “Tıbbi Malzeme Medula İşlemleri” başlıklı sunumu, Şahin Medikal'den Emrah ŞAHİN'in "Tıbbi Cihaz Ödeme Koşulları" başlıklı sunumu meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarıldı.

Yaklaşık 600 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim soru ve cevapların ardından son buldu.