Türkiye İş Bankası Sözleşmelerinin Odalara Teslimi Hakkında

Türk Eczacıları Birliği’nden tarafımıza gönderilen “Türkiye İş Bankası Sözleşmelerinin Odalara Teslimi Hakkında” yazısı ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Protokolün V. Anlaşma maddesinin 2. fıkrası uyarınca sözleşme yenileyecek ve ilk defa sözleşme yapacak üyelerimiz tarafından imzalanacak 2 nüsha sözleşme formlarının Odamızda toplanması ve 28.07.2017 tarihine kadar listelenmiş bir şekilde toplu halde Türk Eczacıları Birliği'ne gönderilmesi gerektiği, Sözleşme formlarını Kurum tarafından imzalanması işleminin Türk Eczacıları Birliği tarafından koordine edileceği bildirilmişti.

Ancak İş Bankası tarafından Türk Eczacıları Birliği'ne, sözleşmelerini şubelere teslim eden eczanelerin olduğu bildirilmiştir.

Odalardan toplu halde gelecek sözleşmelerin Genel Müdürlüğü gönderimi Türk Eczacıları Birliği tarafından gerçekleştirilecektir.

Şubelere sözleşme teslim etmiş olan eczacılarımızın sözleşmelerinin geçerli sayılabilmesi için İş Bankası Sözleşmesini Odamıza teslim etmesi gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: TEB’den Gelen Yazı