“İnfluenza Hastalık, Risk Grupları ve Aşı İle Korunma” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

04 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 11:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “İnfluenza Hastalık, Risk Grupları ve Aşı İle Korunma” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hast. Ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat ÜNAL tarafından detaylı olarak anlatılan sunumda “İnfluenza Hastalığı ve Korunma, Risk Grupları ve Aşı” konuları yer aldı.

Yaklaşık 60 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.