T.C. Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı Sinyal İstihbarat Başkanlığı(Gölbaşı) Askeri Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Sinyal İstihbarat Başkanlığı'nda erbaş-er reçetelerini 2018 yılı Temmuz-Aralık döneminde karşılamak isteyen Gölbaşı Bölgesindeki eczacıların dilekçe ve EK-A' da yer alan idari hususları içeren protokolü imzalayarak, 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a teslim etmeleri rica olunur.

Not: Sadece Gölbaşı bölgesinde bulunan eczanelerin başvurması önemle rica olunur.

EK-A: Protokol

EK-B: Reçete Teslim Tutanağı