“Eczane Yönetiminin Şifreleri” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

06 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Eczane Yönetiminin Şifreleri” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Eczane Yönetim Danışmanı Faruk NALBANTOĞLU tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda "Serbest Eczacılıkta Dün, Bugün, Gelecek?, Eczane Yönetiminin Öncelikli Zorlukları, Eczane Yönetiminde Yapısal Yaklaşımlar, Eczane Yönetiminde Personel Performans ve Özlük Yönetimi, Eczane Yönetiminde Finansal Karlılık Artırma Yöntemleri, Eczane Yönetiminde Stok, Alan, Tüketici ve Kategori Yönetimin Öncelikleri, Eczane Yönetiminde Satış ve Hedef Belirleme, Eczane Yönetiminde Personel Gelişim ve Eğitim Yönetim Uygulamaları" konuları yer aldı.

Yaklaşık 70 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, videolar ve soru-cevaplar ile son buldu.