“Antibiyotiklerin Akılcı Kullanımı” Konulu Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

07 Ekim 2017 Cumartesi günü Odamızın da paydaş olduğu Avrupa Birliği Projesi kapsamında Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Antibiyotiklerin Akılcı Kullanımı” konulu eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Odamız Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN’ın, Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara Projeler Sorumlusu Ecz. Metehan İLHAN’ın ve Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürü Tuncay CEVHEROĞLU’nun açılış konuşması ile başladı. Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. L. Hilal ÖZCEBE’nin proje bilgilendirme sunumu ve Hacettepe Üniversitesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı öğretim üyesi Uzm. Ecz. Emre KARA’nın “Antibiyotiklerin Akılcı Kullanımı” isimli sunumuyla devam etti.

Yaklaşık 100 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.