MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

20178 yılı Ocak-Haziran döneminde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda (Mamak/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 23 Aralık 2017 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a(Dahili: 140) isim yazdırmaları ve 2017 SGK(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı) sözleşmesi, dilekçeleri ile birlikte 25 Aralık 2017 Pazartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında sözleşme imzalamak üzere, MEBS Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı ziyaretçi parkında (Mamak Nizamiyesi) hazır bulunmaları gerekmektedir. (Limit 1000 TL'dir.)