T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Ankara Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Ankara Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) reçetelerini karşılamak isteyen, hak sahiplerini mağdur etmeyecek coğrafi konum ve ulaşım imkanlarına sahip eczacıların, 04 Temmuz 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON'a dilekçe ile başvurmaları ve daha sonra Ek’te bulunan İdari Sözleşme Metni ile (Kaşe ve imzalı) 06 Temmuz 2017 Cuma günü Saat 13:30’da TSK Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) Revir bölümünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: İdari Sözleşme Metni