Oda Yönetimimiz Polatlı'da Hizmet Veren Eczacıları Ziyaret Etti

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman M. Tansu Gülsoy, Üyeler Ecz. Pınar Lokumcu, Ecz. İrem Mürseloğlu ve Ecz. Ahmet Duman 27 Eylül tarihinde,  Polatlı ilçesinde hizmet veren eczacılar ile bir araya geldi.

Polatlı Ticaret Odası Restaurant'ında gerçekleştirilen toplantıda, eczacıların mesleki sorunları ele alındı.  AEO Yönetim Kurulu, piyasada ilaç sıkıntısı yaşanmaması ve döviz kurları artışı nedeni ile yaşanabilecek sıkıntıların önlenmesi için, hastaların yerli eş değer ilaca yönlendirilmesi konusunda eczacılara yüz yüze de çağrıda bulundu.

İlaç dışı sağlık ürünlerinin eczane dışında satılması durumunda ortaya çıkabilecek sağlık sorunlarının da görüşüldüğü toplantı kapsamında, eczacılık mesleğinin geliştirilmesi için Polatlılı eczacıların öneri ve görüşleri alındı.

AEO Yönetim Kurulu, bölge eczacılarının talep ve görüşlerinin değerlendirilmesi için ziyaretlerin devam edeceği bilgisini verdi.