Yenikent'te Hizmet Veren Eczacılarımızla Bir Araya Geldik

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Pınar Lokumcu ve Ecz. İrem Murseloğlu, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Yılmaz Yazıcı ve Haysiyet Kurulu Sözcüsü Ecz. Seda Dinçer Seçkin  2 Ekim tarihinde, Yenikent'te hizmet veren eczacılar ile bir araya geldi.

Toplantıda eczacıların yaşadığı sorunların çözümü, mesleğin geliştirilmesi ve ilaç dışı ürünlerle ilgili  eczacıların öneri ve görüşleri alındı.

AEO Yönetimi, yerli ilaçlara destek verilmesi adına hastaların ithal ilaçlar yerine, yerli eş değer ilaçlara yönlendirilmesi konusunda eczacılara çağrıda bulundu.

Eczacılarımız Odamız tarafından geliştirilen ve AEO' ya kayıtlı tüm eczacılara rehber olacak bilgiler sunan, "AEO Rehber" ve bölgede hizmet veren tüm nöbetçi eczanelere ulaşmayı kolay ve hızlı hale getiren "AEO Nöbet"  uygulamaları konusunda bilgilendirildi.