Meclis Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Meclis Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Pınar Lokumcu, Ecz. Ahmet Duman ve Ecz. İrem Murseloğlu 16 - 17 Ekim tarihlerinde, 27.Dönemde milletvekili seçilen eczacıları makamlarında ziyaret etmeye devam etti.


AEO Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği ziyaretlerde,  Ecz. Özgür Özel, Ecz. Öznur Çalık, Ecz. Burhanettin Bulut,  Ecz. Mustafa Açıkgöz, Ecz. Erkan Aydın, Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu ve  Ecz. Selim Gültekin'e yeni yasama döneminde başarılar diledi.


Eczacılık mesleği ile ilgili yeni yasama döneminde Mecliste görüşülmesi talep edilen konu başlıklarının iletildiği ziyaretlerde, eczacılık mesleğinin geliştirilmesi için gerekli adımların detayları görüşüldü.


Tüm eczacı vekiller, 24 Ekim tarihinde resmi açılışı yapılacak olan "Eczacılar Lokali"ne davet edildi.  AEO binasında tüm eczacıların ve eczacılık fakültesi öğrencilerinin buluşma noktası olacak lokalde, 1919’da Ankara Ulus’ta hizmet vermeye başlamış ve Atatürk’ün Eczanesi olarak da bilinen İstanbul Eczanesi, müze olarak yeniden hayat bulacak.


AEO Yönetim Kurulu 27.Dönemde Meclis'te yer alan diğer eczacı milletvekilleri ile de görüşmelerde bulunmak üzere TBMM ziyaretlerine devam edecek.