Spor Müsabakaları Tarihleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;

14 Mayıs 2018 Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında odamız tarafından organize edilen spor müsabakalarının fikstürü ve maç tarihleri aşağıda ekte belirtilmiştir. Maçlar fikstürde belirtilen tarih ve saatlerde profesyonel hakemlerin yönetiminde gerçekleştirilecek olup maçlara gelen takımlar kendi malzemelerini getirecektir.

Halı saha takımları 6 oyuncu 1 kaleci olmak üzere 7 kişi sahada yer alacaklardır. Maçtan en az 30 dk önce takımlar hazır bulunacaklardır. Karşılaşmalarda dereceye girecek takımların kupaları 15 Mayıs 2018 Salı günü Gazi üniversitesi Eczacılık fakültesinde gerçekleştirilecek olan Eczacılık Günü töreninde verilecektir.

Basketbol maçları Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsünde bulunan Eczacılık Fakültesi arkasında Piri Reis Spor Salonu basketbol sahasında yapılacaktır. Takımların en geç 19:00'da hazır bulunmaları gerekmektedir. Takımların geç kalmaması önem arz etmektedir. Salon 21:00'da kapanacaktır.

Basketbol sahası harita konumu için tıklayınız.

Futbol maçları Atatürk Anadolu Lisesi içerisinde bulunan 2. halı sahada yapılacaktır.

Futbol sahası harita konumu için tıklayınız.

Müsabakalara tüm meslektaşlarımız davetlidir.

EK: Spor Müsabakaları