15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz!

15 Temmuz 2016 tarihinde anayasal düzenle güvence altına alınmış demokratik yapımızı, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı bozmayı hedefleyen hain darbe teşebbüsü milletimizin zaferi ile önlenmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi, "Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin" olduğu bir kez daha kanıtlamıştır.

Bu menfur darbe girişiminin ikinci yılında; yurdumuzun dört bir yanında tanklara, bombalara ve kurşunlara karşı kendilerini siper edip, hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve mücadeleye katılan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü bozmayı amaçlayan haince teşebbüslerin bir daha yaşanmamasını diliyor, bizim olan umutları yine yarınlara taşıyoruz.