Katılım Sertifikalı 4. Aromaterapi Eğitimi Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası ve Florame işbirliği ile düzenlenen sertifikalı 4. Aromaterapi Eğitim Programı 03 Mart 2018 Cumartesi günü ve 10 Mart 2018 Cumartesi günü, Prof. Dr. Ekrem SEZİK, Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA, Ecz. Beste GÖKER ve Dr. Murat KEKLİKOĞLU eğitmenliğinde Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

4. Aromaterapi Eğitim Programında; uçucu yağların beyin ve algılama işlevleri üzerinde etkisi, uçucu yağların antimikrobiyal özellikleri, santral sinir sistemi üzerinde etkili uçucu yağlar, yaşlılarda aromaterapi, dermatolojide aromaterapi, bağışıklık sistem ve aromaterapi, aromaterapinin uygulama alanları, esansiyel yağlar, temel esansiyel ve sabit yağlar, pratik formüller, saç bakımı karışımı hazırlanması, aromaterapi nedir, genel etkinin açıklanması, masaj ve aromaterapi, aromaterapide kullanılan önemli uçucu ve sabit yağlar-kaliteleri, pratik reçeteler ve eczanede aromaterapi, cilt sorunları ve aromaterapi, ağrılarda aromaterapi vb. gibi konular yer aldı.

Pratik uygulamaların da yapıldığı eğitimimize yaklaşık 60 meslektaşımız katılım sağladı.