Güncellenen “Ek Onayı Alınmadan Kullanılabilecek Endikasyon Dışı İlaç Listesi” Karşılaştırma Çalışması

Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından 28.02.2018 tarihinde güncellenen “Ek Onayı Alınmadan Kullanılabilecek Endikasyon Dışı İlaç Listesi” ile 21.07.2017 tarihli liste arasında yapılan karşılaştırma dosyası ekte meslektaşlarımızın bilgisine sunulmuştur. Odamız Danışman Eczacılık birimimizce detaylı olarak incelenerek hazırlanan bilgilendirme amaçlı dosyamız yanında reçete karşılarken TİTCK’nın resmi internet sayfasında “Endikasyon Dışı İlaç Kullanımı” bölümündeki güncel listenin de kontrol edilmesi önem arz etmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: AEO Karşılaştırma Tablosu