"Eczane İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Satış Yönetimi ve Hedefleme" Konulu Eczane Teknisyenlerine Yönelik Eğitim

13 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda Eczane Yönetim Danışmanı Faruk NALBANTOĞLU eğitmenliğinde eczane teknisyenlerine yönelik “Eczane İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Satış Yönetimi ve Hedefleme” konulu eğitim düzenlenecektir.

Eğitime katılmak isteyen eczacı teknisyenlerimizin 12 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Ezgi EKELİK’e (Dahili:172) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Önemli Not: Eğitime katılacak olan teknisyenlerin çalıştıkları eczane mesul müdürü eczacıdan eğitime katılım için onaylı dilekçe getirmeleri mecburidir.

Program aşağıda belirtilmiştir;

09:45 - 10:00 Kayıt

10:00 - 11:45 Konular (Eczanelerde İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Bağlantılı Satış ve Hedefleme, Eczanede Satış, Nöromarketing, Satış Destekleri, Satışta Meslek Etiği)

11:45 - 12:00 Çay, Kahve Molası