Katılım Sertifikalı 3. Aromaterapi Eğitimi Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası ve Florame işbirliği ile düzenlenen sertifikalı 3. Aromaterapi Kurs Programı 11 Ocak 2017 Çarşamba günü ve 18 Ocak 2017 Çarşamba günü, Prof. Dr. Ekrem Sezik, Prof. Dr. Erdem Yeşilada ve Ecz. Beste Göker eğitmenliğinde Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

3. Aromaterapi Kurs Programında; aromaterapi alanındaki teorik dersler, temel bilgiler ve klinik çalışmalar, aromaterapinin uygulama yöntemleri, esansiyel yağların kullanımında dikkat edilecek durumlar, temel 10 esansiyel yağların kullanımı ve tedavi alanları, pratik aromaterapi çalışmaları ile aromaterapinin eczanelerde nasıl satışa dönüştürülebileceği ve çapraz satış, uçucu yağların beyin ve algılama işlevleri üzerinde etkisi, uçucu yağların antimikrobiyal özellikleri, santral sinir sistemi üzerinde etkili uçucu yağlar, yaşlılarda aromaterapi, dermatolojide aromaterapi, bağışıklık sistemi ve yağ karışımlarının hazırlanması gibi konular yer aldı.

Pratik uygulamaların da yapıldığı eğitimimize 40 meslektaşımız katılım sağladı.