Odamız Yetkilileri TİTCK'yı Ziyaret Etti

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Daire Başkanı Sn. Dr. Ecz. Aslı CAN AĞCA'nı Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Büyük Kongre Delegemiz Ecz. Mücahit BİRİK, sağlık beyanı ile satışa sunulan sağlık ürünlerinin eczane dışında yerlerde satılması konusu görüşmek üzere, makamında ziyaret ettiler.

Yapılan görüşmede; son zamanlarda üyelerimizden Odamıza sıkça yapılan bildirimlerde Sağlık Bakanlığı'nın belirlemiş oldukları prosedürleri tamamlamadan, mevzuata aykırı bir şekilde birçok ürünün (özellikle zayıflama ürünleri, spor destek ürünler, saç dökülmesi için kullanılan ürünler) alışveriş merkezi mağazalarından, internet sitelerinden satışa sunulduğu bilgileri aktarıldı.

Sayın AĞCA bu hususlardan haberdar olduklarını ve konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

Ek: İlgili Dosya