Eczacılarımız Eğitim İçin Elele Verdi

Odamız Mesleki Faaliyette Bulunmayan Eczacılar Komisyonu tarafından 6-7 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara Eczacı Odası’nda eğitim kermesi gerçekleştirilmiştir. Eczacı meslektaşlarımızın kullanmadığı temiz 2.el eşya, giysi ve kendi yaptıkları yiyeceklerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı ile Polis Amca Ortaokulu, Polis Amca İlkokulu, Cebeci Ortaokulu, Metin Emiroğlu Ortaokulu, Seyranbağları İlköğretim Okulu, Rotary Yeşiltepe Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi toplam 101 çocuğa eşofman ve ayakkabı alınmıştır. Sincan Islahevi çocukları ile Altınköy’e yemekli gezi gerçekleştirilmiş ve  "Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması" nda Polis Amca İlkokulu öğrencilerinden derece alanlar ile yemek organizasyonu yapılmıştır.

Kermesimize destek veren tüm meslektaşlarımıza içtenlikle teşekkür ederiz.