T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 4’üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 20 Haziran 2018 Çarşamba gününe kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 26-27 Haziran 2018 tarihleri arasında 4. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Birinci Basamak Muayene Merkezi’ne ekte bulunan sözleşme metnini, 2017 SGK Sözleşmeleri(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile birlikte teslim etmeleri ve eczacıların giderken kaşelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: 20 Haziran tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

EK: Sözleşme Metni