T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Güvercinlik) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Güvercinlik) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’na (Güvercinlik) yakın veya ulaşımı kolay, eczacıların, Odamız personeli Döndü CON’a 26 Haziran 2018 Salı günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları ve ekteki idari sözleşme metnini de imzalamak üzere, SGK (2017) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri, eczane kaşeleri ile birlikte 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 14:00’da T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Destek Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde (Güvercinlik) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: 5’inci Ana Bakım Merkezi Destek Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi tarafından, Güvercinlik Kışlasında bulunan erbaş/er reçete temini kapsamında, 2018 yılı ikinci altı aylık dönemi için eczanelere parasal limit olarak 500(beş yüz) TL belirlenmiştir.

EK: İdari Sözleşme Protokolü