Son Tarih 12 Nisan 2017

SGK kapsamındaki hak sahiplerinin TEB üyesi eczanelerden ilaç teminine ilişkin protokolünün 7.15 maddesi gereği ilgili vergi dairesinden onaylı Eczane Bilgi Formunun (Ek-5) (Formun sağ üst köşesine SGK eczane sicil numarası yazılmalı ve sağ alt kısma eczane kaşesi basılarak mesul müdür eczacının imzalaması gerekmektedir.) ve beraberinde 6736 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’un “İşletme kayıtlarının düzeltilmesi” başlıklı 6 ncı maddesinin 2 nci fıkrası uyarınca eczanelerin kestiği stok düzeltme faturalarına dair düzenleme yapılmış ise bu kapsamda düzenlenen faturalarının fotokopisinin(kaşeli ve ıslak imzalı), ilgili kanun kapsamından yararlanılmadı ise stok düzeltme faturası düzeltilmediğine dair ekteki dilekçenin doldurularak en geç 12 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar odamız personeli Ecz. Filiz YÖRDEM ATALAY’a teslim edilmesi gerekmektedir. (Teslim edilirken eczane kaşesinin yanınızda bulunması gerekmektedir.)

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Ek 1: Vergi Dairesinden Onaylı Eczane Bilgi Formu (Ek-5)

Ek 2: Stok Düzeltme Yapılmamış İse Stok Düzeltme Faturası Düzeltilmediğine Dair Dilekçe