“Çocuk Hastalıklarına Karşı Tıbbi Bitkiler Aracılığı ile Nasıl Koruma Sağlanır?” Konulu MİEP ve BATUM Bitki Gezisi

22 Nisan 2017 Cumartesi günü Saat 10:00‘da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Çocuk Hastalıklarına Karşı Tıbbi Bitkiler Aracılığı ile Nasıl Koruma Sağlanır?” konulu meslek içi eğitim programı düzenlenecektir.

Hacettepe Üniversitesi Farmasötik Botanik Ana Bilim Dalı Prof. Dr. İ. İrem Tatlı ÇANKAYA tarafından bizzat gerçekleştirilecek olan eğitim programına katılmak isteyen eczacıları, 21 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Selda S’e (Dahili:172) isim yazdırmaları gerekmektedir.

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." M. Kemal ATATÜRK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Bu meslek içi eğitim programına katılan meslektaşlarımız ile birlikte 26-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında bitki gezisi yapılacaktır.

Karadeniz bitki örtüsü ve Dünyanın en büyük botanik parkları arasında yer alan Batum Botanik Bahçesi (Batumi Botanical Garden)'ın da içinde yer alacağı bitki gezisi ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur;

26 Temmuz akşam saat 23.00'da Kocatepe Kültür Merkezi önünden hareket edilecektir. Ordu Boztepe'ye çıkış ve kahvaltı sonrası Sera Gölü'ne doğru devam edilecektir. Öğle yemeği sonrası Rize'de çay bahçesi gezisi olacaktır. Akşam yemeği ve konaklama için otele geçilecektir.

Sabah kahvaltısı sonrasında otelden ayrılınacak ve İkizdere üzerinden Cimil yaylasına çıkılacaktır. Cimil yaylasında yapılacak bitki gezilerinden sonra Hopa'ya hareket edilecek ve otele yerleşilecektir. Akşam yemeği ve konaklama otelde olacaktır.

Sabah erken saatte otelden çıkıp Sarp sınır kapısını geçip Batum’a ulaşılacaktır. Panoramik şehir turu sonrası Batum Botanik Parkını gezilecek ve dönüş yolculuğuna başlanılacaktır. Sabah saatlerinde Ankara'ya ulaşılacaktır.

Kesin kayıtta koltuk numarası verilecektir.

Gezi Ücreti

2 kişilik odada kişi başı 700 TL

Tek Kişilik Oda 900 TL

0-6 Yaş çocuk ücretsiz (Araçta koltuk alınırsa 300 TL)